Reserveren bij Hullie

Het reserveren van tafels is niet verplicht bij Hullie. Als je niet gereserveerd hebt, vul je bij binnenkomst een gezondheidsverklaring in en mag je zo binnen lopen.

Voor uw reservering hebben Hullie een aantal gegevens nodig.

Voor kinderfeestjes reserveren geldt: op zondagen is het alleen mogelijk om het gewone kiendjesfist, lasergame kiendjesfist of het avonturengolf kiendjesfist te reserveren. Pizzakinderfeestjes worden niet op zondagen en in schoolvakanties gehouden.

Voor tafelreserveringen geldt: op elke openingsdag is reserveren hiervoor mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Reserveringen dienen 24 uur voor de reserveringsdatum bij Hullie binnen te zijn. Pas als u een bevestiging via uw e-mail heeft ontvangen kunt u ervan uit gaan dat de reservering definitief is. Het reserveren van kinderstoelen is niet mogelijk. U kunt voorkeuren opgeven, Hullie zullen proberen om dit te regelen, dit wil echter niet zeggen dat u deze dan ook altijd krijgt.

BELANGRIJK: Kinderen met een Hullie jaarkaart krijgen € 6,50 korting bij een kinderfeestje, maar dan moet wel het pasje getoond kunnen worden. Hullie zoeken de kinderen niet op in hun systeem, dus altijd mee brengen die pasjes.

Reservering Details

Vul de gegevens in voor de reservering

Tafelreservering

Hiermee gaat u akkoord met de volgende voorwaarden: een tafel reservering is gratis. Hullie Speelboerderij zal proberen om rekening te houden met mijn voorkeurswensen qua zitplaats, maar daar kan ik geen eisen aan verbinden.

Uw gegevens

Vul a.u.b. hier uw contactgegevens in.
In verband met het COVID-19 virus willen we een aantal medische vragen aan u stellen.

  • Op het moment van bezoek aan Hullie, heb ik de afgelopen 24 uur geen last gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten
  • Op het moment van bezoek aan Hullie heb ik geen huisgenoot met koorts en of benauwdheidsklachten
  • Op het moment van bezoek aan Hullie heb ik het COVID-19 virus niet gehad en dit is ook niet bij mij vastgesteld in de afgelopen 7 dagen
  • Op het moment van bezoek aan Hullie heb ik geen huisgenoot/gezinslid met het COVID-19 virus gehad en ik heb ook geen contact met hem of haar gehad de afgelopen 14 dagen
  • Op het moment van bezoek aan Hullie ben ik niet in thuisisolatie, omdat ik met iemand contact heb gehad waarbij het COVID-19 virus is vastgesteld.

Ik kan op alle bovenstaande punten "Ja" antwoorden. Door te reserveren ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van Hullie en de corona voorwaarden van Hullie.

Adres

Canadasweg 3-A
5406 TS Uden
Tel: 0413257534
KvK: 17.13.83.21
IBAN: NL42RABO0151903336

Nieuwsbrief

Alles over Hullie.
Ontvang 1 a 2 keer per maand
het laatste Hulie-nijts,
kijkjes achter de schermen,
aanbiedingen en meer.

Copyright © 2020 Hullie. Alle rechten voorbehouden. / Webdesign: Info2All