Hullie Paaseikesfestijn

En Hullie paashaai tie (high-tea)

PAASEIKESFESTIJN

Zowel op Eerste Paasdag 1 april,  als op Tweede Paasdag 2 april kan iedereen mee doen met Hullie Paaseikesfestijn. Er zijn echte paashazen aanwezig en Hullie is op zijn Paasbest versierd. Kinderen en volwassenen mogen mee doen met Hullie GROOTTE PAASKWIS. Deze bestaat uit diverse onderdelen. Zo mogen de kinderen met Hullie paashaas om 11.30 of om 14.30 uur mee de Bedafse Bergen in om paaseieren zoeken. Er worden 2 terreinen afgezet eentje voor de allerkleinsten en eentje voor de overige kinderen. Het is elk jaar een lust voor het oog als je de kinderen in de mooie Maashorst natuur op zoek ziet naar paaseieren. Er hoeft niet gereserveerd te worden voor deelname aan het paas eieren zoeken. U bent welkom.

WIN EEN KINDERFEESTJE            

Ook is er Hullie paasspeurtocht, wat je door heel Hullie brengt en wat leuk is voor jong en oud. In Hullie knutselhoek wordt uiteraard ook een leuke paasknutsel gemaakt, welke ook mee telt voor de einduitslag. Je kunt een kinderfeestje ter waarde van € 104,- winnen als je als beste uit de bus komt! Er zijn geen extra kosten verbonden aan al deze activiteiten.  Tussen al dit speurgeweld in kun je natuurlijk ook heerlijk genieten van Hullie heerlijke gerechten op Hullie menukaart. 

PAASHAAI TIE                             

Hullie keukenbrigade maakt allerlei heerlijke kleine hapjes klaar, waar je tijdens de Pasen extra van kan genieten. Hullie Paas haai tie is te reserveren vanaf 2 personen. De aanvangstijd is op Paaszaterdag 31 maart, Eerste Paasdag 1 april en Tweede Paasdag 2 april dagelijks van 11.30 uur tot 13.30 uur. Aanvangstijden Paashaai tie zijn om 11.30, 12.15, 12.45, 13.00 en 13.30 uur. Let op Eerste Paasdag 1 april kan er NIET MEER GERESERVEERD worden voor Hullie Paashaai tie, want die zit al vol, voor Paaszaterdag en Tweede Paasdag kan nog wel gereserveerd worden ! Graag wel een half uur voor aanvang aanwezig zijn.

Hullie Paashaai tie betekent 2 uur lang heerlijk genieten van diverse smaken thee of koffie, luxe vlees– vis en kaassoorten, luxe sandwiches, minigebakjes en bonbons. De kosten bedragen € 19,95 per persoon. Ideaal om met heel de familie van te genieten.

Hullie Paashaai tie is speciaal bedoelt voor de volwassenen, omdat onze ervaring is dat kinderen niet graag 2 uur op een stoel willen zitten bij Hullie. Voor de kinderen zou u iets van Hullie menukaart kunnen kiezen, zodat ze weer snel kunnen gaan spelen. Mocht u toch willen kiezen voor een Paas haai tie voor de kinderen dan is de prijs gelijk aan die van volwassenen. Uw reservering dient op Goede Vrijdag 30 maart 2018 binnen te zijn. U kunt dit zowel telefonisch als via Hullie website reserveren.     

pasen eieren

Hullie in Uden

Canadasweg 3-A
5406 TS Uden
Tel: 0413257534
KvK: 17.13.83.21
IBAN: NL42RABO0151903336

Nieuwsbrief

Kom alles te weten over Hullie.
Ontvang 1 a 2 keer per maand het laatste Hulie-nijts, unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer.

Copyright © 2018 Hullie. Alle rechten voorbehouden. / Webdesign: Info2All