Skip to main content

Hullie stopt met automatische incasso jaarabonnement

Bij Hullie hebben we al sinds de opening de mogelijkheid om een jaarabonnement voor de entree af te sluiten. Als je minimaal 5 keer per jaar komt, dan heb je het er al uit. Dit systeem is in de loop der jaren een aantal keren gewijzigd en nu komen er ook een paar wijzigingen aan. De grootste verandering is dat de automatische incasso komt te vervallen.

Het abonnement systeem wordt eenvoudiger met minder kans op fouten. Voorheen had je de mogelijkheid om een automatische incasso af te sluiten, zodat het bedrag van je bankrekening werd afgeschreven. Echter hier ging het ook vaak mis. Of er stond te weinig saldo op de rekening, of de mensen hadden vergeten de incasso stop te zetten, of ze hadden de brief niet gehad. Kortom ontevreden gasten.

Dit gaat nu veranderen. De automatische incasso komt te vervallen. De meeste pasjes lopen tot 1 april 2023. Behalve van de mensen die na 1 januari 2023 een pasje hebben aangeschaft, die pasjes lopen tot 1 april 2024. Als je na 1 april 2023 je pasje wil verlengen, dan betaal je € 45,- per pasje bij Hullie entreebalie en het abonnement wordt direct met een jaar verlengt. Dus als je het pasje verlengt op bijvoorbeeld 15 april 2023 dan is dit pasje geldig tot 15 april 2024. Ook bij het afsluiten van nieuwe pasjes gaat dit op dezelfde simpele manier en is het pasje een jaar geldig vanaf de afsluitdatum